Finasteride - een elixir of toch niet?

Een elixir bestaat al zo lang als we ons kunnen herinneren. Het oude China, India, en zelfs in Europa kwam het al eeuwen geleden voor. Een middeltje met bijna magische werking, die problemen op lichamelijk of psychisch gebied oploste. In de huidige tijden waarin wij leven zijn er nog tal van voorbeelden van zulke elixirs, en een daarvan is finasteride.

Als je haren begint te verliezen dan heb je waarschijnlijk al vaker van dit middel gehoord. Je hoeft het internet maar op te gaan en het woord finasteride op Google in te typen, en je krijgt een gigantische hoeveelheid aan informatie over dit middel.

Is finasteride een elixir? Deze vraagt kunnen we kort en krachtig beantwoorden met een JA! Dat is het zeker, want zodra jij begint met het innemen van finasteride zullen de haren die verloren hebt langzaam aan weer teruggroeien.

Je kunt dit middel helaas niet zelf maken. Je moet finasteride kopen bij een online shop en ze komen in allerlei benamingen, echter kun je ze globaal indelen in twee categorieën: 1 mg en 5 mg finasteride. De namen die pilletjes verkopen met een inhoud van 1mg finasteride zijn bijvoorbeeld Finpecia, Finalo, en Propecia. De andere categorie - die van 5mg - wordt voornamelijk gedreven door merken zoals Finast, Fincar, en Proscar. Uiteindelijk is het allemaal hetzelfde omdat ze precies dat ene ingrediënt bevatten dat het pilletje een echt elixir maakt.

Koop je finasteride bij een onlineshop zoals koopfinasteride.nl, dat kun je heel wat geld besparen. Het gebruik van dit elixir is namelijk niet goedkoop, dit komt omdat je het de rest van je leven moet innemen. Zodra je stopt zal na een tijdje al de haren die teruggewonnen had, langzaam weer uit gaan valllen.

Goedkope finasteride is dus belangrijk om dit de rest van je leven - of op z'm minst zolang je niet kaal wenst te zijn - zonder grote impact op je portemonnee te kunnen blijven gebruiken.

Een echt elixir bestaat dus nog, en het heet finasteride.