Het kiezen van een goede touch screen monitor: hoe doe je dat?

De ThinkCentre TIO Gen 4 is een van de beste Lenovo touchscreen monitor. Het heeft een kleinere voetafdruk dan zijn voorgangermodel met een 24-inch oogverblindend beeldscherm. Bovendien is kabelbeheer op dit model eenvoudig en kost het minder tijd en moeite.

De functie voor hoogteverstelling helpt u het scherm in te stellen op basis van uw lengte. Dankzij het ergonomische ontwerp bouw je een compact werkstation zonder extra ruimte in te nemen. Het is een van die Lenovo-monitoren die een Tiny PC achter het scherm kan huisvesten. U kunt dus eenvoudig en met weinig tot geen moeite een AIO-computer aan uw bureau installeren.

Lenovo ThinkCentre TIO Gen 4 is een van de beste FHD-computermonitoren. De contrastverhouding op deze is net als andere pc-monitoren met touchscreen, 1000: 1. De responstijd daarop varieert van 4 tot 14 ms met een schermhelderheid van 250 nits. Terwijl de verversingssnelheid tussen de 40 en 60 Hz ligt, wat betekent dat je er ook op kunt gamen.

Bovenaan het scherm zit een draaibare webcam die zorgt voor een wijds zicht. Daarnaast zijn er dubbele microfoons, terwijl de fysieke sluiter voor privacy zorgt wanneer je de webcam niet gebruikt. Onder het display bevinden zich twee 2W-luidsprekers die u helpen bij het voeren van VOIP-oproepen wanneer dat nodig is.

Laatste opmerking:


Lenovo-monitoren bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding als het gaat om touchscreen-monitoren. Deze pc-monitoren zijn zuinig en bieden de best mogelijke combinatie van draagbaarheid, verversingssnelheid en responstijd. Bovenal kunt u premium computermonitoren kopen zonder veel te betalen. Laat ons weten welk van deze modellen volgens jou de beste Lenovo touchscreen-monitor is.

Als je op zoek bent naar touchscreen-monitoren voor een klein kantoor, ga dan voor de ThinkCentre TIO II. Dit is een lichtgewicht keuze onder Lenovo-monitoren die touchscreen-weergave bieden. Het ziet eruit als een simpele led dankzij het minimalistische design en het 23,8 inch led-paneel.

Met de ouderwetse ronde voet heeft de ThinkCentre TIO 24″ een standaard die je gemakkelijk kunt verplaatsen. U kunt deze Lenovo touchscreen-monitor naar eigen wens instellen. De standaard kan worden opgetild tot 100 mm, terwijl u de monitor van -5 graden tot 35 kunt betegelen. Op dezelfde manier kunt u het scherm draaien als u een betere visuele belichting wilt.

Over de technische details gesproken, de resolutie en beeldverhouding is hetzelfde als bij andere FHD pc-monitoren. De responstijd is 4 ms en de schermhelderheid op dit met PS uitgeruste paneel is 250 nits. Het beste is dat hij wordt geleverd met een AIO PC-caddy, wat betekent dat je een mini-desktop-pc op de achterkant kunt bevestigen.

Lenovo ThinkCentre TIO 24″ heeft een USB 3.0-poort en een DisplayPort-verbinding. Daarnaast zijn er nog twee UBB 3.0-poorten direct onder het scherm. Er is ook een 3,5 mm combo-aansluiting aan de onderkant met de 1,5 W-luidsprekers. Over het algemeen is dit een geweldige keuze voor multitaskers die op zoek zijn naar computerschermen met touchscreen.