The tijdloze Coin necklace

Een coin necklace is een opvallend en verfijnd sieraad dat veel stijliconen zouden willen dragen. Dit komt door de tijdloze en luxe uitstraling die een coin necklace heeft. Maar hoe combineer je zo'n ketting het beste met je kleding? In dit artikel geven we je enkele tips.

Een coin necklace kun je het beste combineren met eenvoudige, basics outfits. Dit zorgt voor een contrast tussen de uitbundige ketting en de simpele kleding, wat een mooi geheel creëert. Denk bijvoorbeeld aan een witte bloes met een spijkerbroek of een zwart jurkje met sneakers. Hierdoor komt de coin necklace nog beter tot zijn recht.

Een andere optie is om de coin necklace te combineren met andere statement sieraden. Dit is vooral geschikt voor de meer avontuurlijke stijliconen die houden van een opvallende look. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor oorbellen met grote parels of een armband met grote stenen.

Voor een wat formelere look kun je de coin necklace ook dragen bij een blazer of mantelpakje. Hierdoor creëer je een verfijnde look die geschikt is voor bijvoorbeeld een zakelijke afspraak of een chique avondje uit.

Welke stijliconen zouden zo'n ketting willen dragen? De coin necklace is geschikt voor zowel de fashionista's die houden van opvallende sieraden, als voor de minimalistische stijliconen die houden van tijdloze en verfijnde sieraden. Beroemdheden als Olivia Palermo, Victoria Beckham en Meghan Markle zijn groot fan van de coin necklace en dragen hem regelmatig.

Conclusie: een coin necklace is een tijdloos en verfijnd sieraad dat door zijn uitstraling geschikt is voor verschillende stijliconen. Door te kiezen voor eenvoudige outfits of door te combineren met andere statement sieraden kun je de coin necklace op verschillende manieren dragen. Of je nu houdt van opvallende of minimalistische sieraden, de coin necklace is een must-have in je sieradencollectie.